Sarayköy İlkokulu

WEB https://atakumsaraykoy.meb.k12.tr
Adres : SARAYKÖY MAH. SARAYKÖY MERKEZ SK. SARAYKÖY İLKOKUL BLOK NO 55 ATAKUM / SAMSUN
VİZYON : Türk Milli Eğitim Sistemimizin amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda her bireyin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olan dinamik, üretken bir okul toplumu yaratmak. Çocuğun dünyasını tanıyarak mecbur olduğu için değil, merak etttiği için öğrenen nesiller yetiştirmek.
MİSYON : Doğal bir ortamda kendini tanıyan, özgüveni gelişmiş,milli, manevi, sosyal değer yargılarına bağlı, akademik başarıyı yakalamak için ilgi ve istekleri doğrultusunda eğitim-öğretim ortamı sağlayan, öğrencilerimize, velilerimize, çalışanlarımıza kattığımız değerleri arttırarak öğrenmeyi yaşam biçimi şeklinde algılayan, çalışmayı, yaşamayı seven kendisiyle barışık, kendisiyle yarışan bireyler yetiştiriyoruz.
BAŞARILAR :

Saatler : 08.40-14.25
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : Merkezi Isınma-kalorifer(kömür)
Servis : taşımalı eğitim yapılmaktadır.
Ulaşım : özel araç
Yerleşim Yeri : Sarayköy/ Atakum/ SAMSUN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 22 km
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : 2021-2022 eğitim öğretim yılında 1 öğrencimiz fen lisesini kazanmıştır.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :